Barça speelt gelijk in San Siro

AC Milan en Barcelona hebben 1-1 gelijkgespeeld op de derde speeldag van de Champions League. Robinho bracht de thuisploeg op voorsprong, maar Messi zette de gelijkmaker op het bord. Ajax ging bij Celtic onderuit.
Milan begon uitstekend tegen Barcelona, maar zag het openingsdoelpunt van Muntari al na zeven minuten terecht afgekeurd voor buitenspel.
Amper twee minuten later was het wel raak voor de thuisploeg. Na een foutje in de defensie zette Robinho na een één-tweetje met Kaka het openingsdoelpunt op het bord.
Daarna nam Barcelona het heft in handen. De hoge druk van de bezoekers leverde halfweg de eerste helft de gelijkmaker op. Messi kapte zich vrij en scoorde de 1-1. Kort voor rust haalde Neymar nog uit, maar zijn volley ging nipt naast.
Milan kon in de tweede helft opnieuw meer dreigen, maar kwam niet meer tot scoren. Ook de ingevallen Balotelli vond de weg naar het net niet. Het bleef 1-1, waardoor Barcelona aan de leiding blijft in Groep H.