2de Paëlla-avond PBKH groot succes

Afgelopen weekend organiseerde de Knokke-Heistse Fc Barcelona supportersclub hun tweede paella-avond in feestzaal ’t Verzet. Het werd een groot succes met vanaf 19:00 een 160-tal aanwezigen die konden genieten van een heerlijke ter plaatse gemaakte paella.

Omstreeks 21:15 werd er overgegaan naar een veiling van gesigneerde voetbalshirts waaronder die van Gudjohnson, Thorgan Hazard, Lombaerts, Januzaj, Cornelis, Batshuayi, ADO Den Haag en als kers op de taart een gesigneerd Barça shirt van alle A-kern spelers! Tussendoor werd er ook een prachtig schilderij geveild. Opbrengst van deze veiling werd integraal aan de Romeo Foundation uit Knokke-Heist geschonken die zich inzet voor kinderen met het LVAS ziekte.

“We mogen fier zijn een cheque van 2275€ te mogen overhandigen” zei het bestuur van de Penya! Na de veiling was er meteen ambiance door een twee uur durende optreden van Jacco Ricardo, de sfeer zat er meteen in. Iedereen was tevreden, van genodigden tot bestuur, van deze avond en de laatsten gingen omstreeks 3h naar huis.

Facebook
Twitter