Barça vernedert Vallecano met 6-0

Barcelona heeft geen steek laten vallen in de spannende Spaanse titelstrijd. Tegen Rayo Vallecano kwam het helemaal op toerental na de rust en liep het nog uit naar een overduidelijke 6-0.
Barcelona speelde dartel als vanouds en genoot van het spelletje na de vroege openingsgoal van Adriano. Barça moest wel wachten tot een flits van Messi na het halfuur om de score te verdubbelen.
De 2-0 van Messi mocht ook echt gezien worden, hij rondde een aanval af met een mooie lob over de Vallecano-doelman.
Na de rust had Barcelona geen genade meer met de bezoekers. Messi schotelde Alexis Sanchez de 3-0 voor en na een aanval over heel wat stationnetjes zorgde Pedro voor de vierde thuistreffer.
Messi mocht nog zijn 228e doelpunt in de Spaanse competitie op het bord zetten. Hij komt daarmee naast Raul op de derde plaats van doelpuntenmakers in de Spaanse geschiedenis.
En nog goed nieuws voor Barcelona, want in de slotfase mocht Neymar na een revalidatie van een maand nog invallen. Hij pikte ook nog een goaltje mee.