FC Barcelona sluit opnieuw museum en fanstore

FC Barcelona gaat vanaf woensdag 4 november wederom het museum en de FCBotiga sluiten. Door de nieuwe maatregelen van de regering van Catalonië om het coronavirus te stoppen is de club genoodzaakt om beide bezienswaardigheden te sluiten. De minimale toestroom van klanten is de voornaamste reden voor de beslissing.

De maatregelen die de regering van Catalonië vorige week heeft aangekondigd en die ook een verbod op rondleidingen omvatten, hebben geleid tot een daling van het aantal bezoekers van het museum en de Camp Nou Shop. Ook de avondklok in de weekenden zorgde ervoor dat enkele reserveringen voor de komende weken niet door konden gaan.

Na de sluiting eerder dit jaar gingen het museum en de shop op 12 juni weer open en was hij de volledige zomer toegankelijk.

Barça houdt momenteel de winkels aan de Passeig de Gràcia en de luchthaven T1 open en de officiële producten van de Club kunnen worden gekocht via de officiële webshop. FC Barcelona houdt de situatie de komende weken in de gaten en zal aan de hand daarvan beslissingen nemen over het heropenen van het museum en de fanshop.

Bron: www.barcasource.nl

Facebook
Twitter