Meer info over de PBKH-veiling

U hebt het misschien al gelezen op onze Facebook of Twitterpagina: PBKH pakt uit met een veiling van gesigneerde voetbalshirts. Uiteraard gaat het niet om zomaar een veiling. De opbrengst van deze veiling gaat namelijk naar het doel dat we dit jaar hebben uitgekozen: Romeo Foundation.

Hoe gaan we nu exact te werk?

Vrij eenvoudig. In de komende dagen maken wij via deze website bekend welke shirts er zoal geveild zullen worden voor het goede doel. Ook op Facebook en Twitter zal een aankondiging verschijnen van de truitjes, zodat U zeker op de hoogte kunt blijven van de aangeboden shirts. Alle truitjes zullen persoonlijk gesigneerd zijn door de speler in kwestie. We hoeven U natuurlijk niet te vertellen dat het dus meer waard zal zijn dan ‘zomaar’ een voetbalshirt.

Hoe kunnen we op zo’n shirt bieden?

Het bieden gebeurt via mail. Wanneer U een shirt wil aankopen, stuurt U een mailtje naar events@pbkh.be met daarin het truitje van Uw keuze en het bod dat U uitbrengt. Wij zullen geregeld updates bezorgen aan de mensen, wederom via deze website als via de sociale media, zodat U kunt volgen op hoeveel het shirt  momenteel staat.
Let wel: er zal bij elk shirt uiteraard een startbod zijn. Dit is het minimumbod, dus lagere boden worden niet geaccepteerd.

Hoelang kunnen we op de shirts bieden?

De veiling eindigt op de paëlla-avond, die plaats vindt op zaterdag 10 mei in ’t Verzet. De laatste boden kunnen op die avond uitgebracht worden, waarna we bekend zullen maken hoeveel de veiling heeft opgebracht. Indien U niet aanwezig kunt zijn op de paëlla-avond, kunt U gerust een maximumbod bezorgen via events@pbkh.be. We zullen daar dan uiteraard ook rekening mee houden. Als er niet over Uw maximumbod gegaan wordt, krijgt U het shirt voor het hoogste bod + 10 EUR.

Kortom: hou onze website en Facebookpagina de komende dagen zeker in de gaten. Het zal de moeite lonen.

 

PBKH-bestuur

 

 

Facebook
Twitter