Overbodige middenvelder wordt verhuurd aan Las Palmas

FC Barcelona heeft nog ruim een week om de selectie op orde te krijgen. De club is druk bezig met de komst van nieuwe spelers die het team direct sterker maken. Daarvoor moeten er echter wel spelers wijken. Verschillende speler hebben te horen gekregen dat er voor hen geen toekomst meer is in Camp Nou. Een van die spelers is Sergi Samper. De middenvelder kreeg na de komst van Paulinho te horen dat er voor hem geen plek is in de selectie dit seizoen en dus op zoek mag naar een nieuwe (tijdelijke) werkgever. Die lijkt hij te hebben gevonden.

Las Palmas zou de middenvelder namelijk maar al te graag willen huren van de Catalaanse topclub, aldus Mundo Deportivo. De club is op zoek naar een vervanger voor de vertrokken Roque Mesa, die Spanje deze zomer achterliet voor een avontuur in Engeland. Hij vertrok naar Swansea City. De coach van Las Palmas, Manolo Márquez, is een groot fan van Samper en de speler past perfect in het profiel van de middenvelder waar de club naar op zoek is. Las Palmas zou de talentvolle middenvelder, die bij Barça nooit echt de kans heeft gekregen om zich in het eerste elftal te laten zien, voor één seizoen willen huren. Het afgelopen seizoen kwam Samper nog op huurbasis uit voor Granada.

President Miguel Ángel Ramírez bevestigde tegenover radiostation UDRadio dat de middenvelder op weg is naar Las Palmas. Ook Ramírez geeft aan dat hij onder de indruk is van de kwaliteiten van Samper en dat hij uitstekend in zijn elftal past. Hij verwacht dat de deal snel beklonken zal worden.

Bron : http://www.barcasource.nl/

Facebook
Twitter