PBKH-veiling : FC Barcelona 2013/2014

Hierbij kondigen we met enige trots het derde shirt aan voor de PBKH-veiling: een gesigneerd shirt van FC Barcelona. Het gaat om het 1ste shirt van FC Barcelona, seizoen 2013/2014, gesigneerd door alle A-kernspelers van FC Barcelona.  Alle sterren zoals Messi, Neymar, Iniesta en Xavi hebben het shirt ondertekend. Ook levende legende Puyol staat erop, in wat zijn laatste seizoen voor FC Barcelona zal zijn, net als Victor Valdes. Een uniek verzamelstuk. Hieronder vindt U wat foto’s van het shirt.

Startbod: 150 EURO

A b c d e f g h

 

Ter herinnering:

Hoe kunnen we op zo’n shirt bieden?

Het bieden gebeurt via mail. Wanneer U een shirt wil aankopen, stuurt U een mailtje naar events@pbkh.be met daarin het truitje van Uw keuze en het bod dat U uitbrengt. Wij zullen geregeld updates bezorgen aan de mensen, wederom via deze website als via de sociale media, zodat U kunt volgen op hoeveel het shirt  momenteel staat. Let wel: er zal bij elk shirt uiteraard een startbod zijn. Dit is het minimumbod, dus lagere boden worden niet geaccepteerd.

Hoelang kunnen we op de shirts bieden?

De veiling eindigt op de paëlla-avond, die plaats vindt op zaterdag 10 mei in ’t Verzet. De laatste boden kunnen op die avond uitgebracht worden, waarna we bekend zullen maken hoeveel de veiling heeft opgebracht. Indien U niet aanwezig kunt zijn op de paëlla-avond, kunt U gerust een maximumbod bezorgen via events@pbkh.be. We zullen daar dan uiteraard ook rekening mee houden. Als er niet over Uw maximumbod gegaan wordt, krijgt U het shirt voor het hoogste bod + 10 EUR.

Facebook
Twitter