Sterker Real Madrid vergeet te scoren in Camp Nou

FC Barcelona en Real Madrid hebben een punt overgehouden aan de eerste clasico van het seizoen. Het duel tussen de twee aartsrivalen eindigde woensdagavond in een doelpuntloos gelijkspel.

Barcelona kende in het eigen Camp Nou een lastige avond tegen het sterkere Real Madrid. De Madrilenen kregen via een hoekschop de grootste kans van de eerste helft toen Gerard Pique bij een hoekschop de bal van de lijn moest halen. Na een aantal volley’s van Valverde, was het aan de andere kant Sergio Ramos die zijn ploeg op de been hield door de bal van de lijn te halen.

In de tweede helft schommelde het spel beide kanten op, al was Real Madrid wederom de bovenliggen partij. De bezoekers wisten in de laatste fase echter niet gevaarlijk te worden. Barcelona kreeg daarentegen via Messi een enorme kans om de overwinning te stelen. De Argentijn schoot echter over de bal en zijn buurman Suarez kon de trekker ook niet overhalen.

Uiteindelijk werd het in Camp Nou 0-0 en houden beide ploegen een punt over aan de eerste clasico van het seizoen. Daarmee blijven de Catalanen de koploper in de Liga.