Todibo gepresenteerd in Camp Nou

FC Barcelona heeft vrijdagmiddag Jean-Clair Todibo gepresenteerd in Camp Nou. De talentvolle Fransman onderging ‘s ochtends de medische keuring en mocht tegen het middaguur zijn contract tekenen.

FC Barcelona heeft vrijdagmiddag Jean-Clair Todibo gepresenteerd in Camp Nou. De verdediger zette in het bijzijn van voorzitter Josep Bartomeu zijn handtekening onder het contract en vervolgens ging Todibo in Camp Nou voor de aanwezige journalisten op de foto. De club liet tijdens de persconferentie weten dat de talentvolle Fransman een ontsnappingsclausule van maar liefst 150 miljoen euro heeft gekregen en dat Toulouse 1 miljoen euro ontvangt van Barcelona, wat met bonussen op kan lopen tot 3 miljoen euro.

”Het is een droom die uitkomt”, zei Todibo tijdens de persconferentie. ”Ik ben blij dat ik dit moment kan delen met mij familie en de directeuren van Barcelona. Ik ga hier alles geven en hoop me hier in alles te kunnen verbeteren. Umtiti is een voorbeeld voor mij. Hij is de wereldkampioen en ik hoop veel van hem te leren.”

Bron: www.barcasource.nl

Facebook
Twitter