Barcelona is AS Roma te slim af: Catalanen versterken zich met Malcom

De ommekeer in de toekomst van Malcom is bijna voltooid. De speler leek maandag nog op weg naar AS Roma, maar FC Barcelona gooide op het laatste moment roet in het eten. Een vlucht naar Rome werd geannuleerd en de onderhandelingen met FC Barcelona volgden. De Catalanen hebben inmiddels een principe akkoord met Girondins de Bordeaux over de transfer van Malcom, zo weet RAC1 dinsdagmiddag te melden.

Barcelona betaalt naar verluidt 38 miljoen euro voor het 21-jarige talent plus nog eens 2 miljoen euro aan variabelen. Mocht Malcom door de medische keuring komen dan tekent hij een contract voor vijf seizoenen bij de Catalaanse club.

De Spaanse media verwacht dat Malcom dinsdagavond al arriveert in Barcelona. Woensdag zal de Braziliaan medisch gekeurd worden. Of het talent vervolgens in het vliegtuig stapt voor de voorbereiding in Amerika is niet bekend.

Update 24-7-2018,18.23 uur:

FC Barcelona heeft de veelbesproken transfer van Malcom afgerond. Dat maakt de club via officiële kanalen bekend. De Catalanen betalen 41 miljoen euro plus 1 miljoen aan variabelen voor Malcom. De Braziliaan tekent een contract voor vijf seizoenen.

Malcon arriveert dinsdagavond in Barcelona en zal woensdag medisch gekeurd worden. Daarna zal hij naar de VS vliegen, waar hij aansluit bij de selectie.

Bron: www.barcasource.nl

Facebook
Twitter