FC Barcelona doet weer mee na zege op Levante

FC Barcelona doet nog altijd mee om de Spaanse titel. De Catalanen konden na de zege van Real Madrid op Atletico Madrid weer een stukje dichter bij de concurrentie komen. En dat deed de ploeg van Ronald Koeman door met 1-0 te winnen van Levante.

Wie anders dan Lionel Messi zorgde voor de overwinning van de Catalanen. De ploeg domineerde de volledige wedstrijd in Camp Nou, maar kreeg de bal niet achter doelman Aitor Fernández. Onder meer Antoine Griezmann en Clement Lenglet kregen in de eerste helft enorme kansen voor Barcelona. En ook Lionel Messi stuitte op de uitstekend keepende doelman.

Pas een kwartier voor tijd wist Lionel Messi de bevrijdende 1-0 te maken na een assist van Frenkie de Jong. De Argentijn werkte de bal diagonaal in de verre hoek en de opluchting was groot voor FC Barcelona.

De overwinning zorgt ervoor dat FC Barcelona nu negen punten achter staat op Atletico Madrid en Real Madrid heeft een voorsprong van zes punten. Daarmee lijkt de ploeg van Ronald Koeman weer aan te haken in de strijd om de titel. Woensdag speelt FC Barcelona de inhaalwedstrijd tegen Real Sociedad en kan het opnieuw punten inlopen.

Bron: www.barcasource.nl

Facebook
Twitter