FC Barcelona pas laat voorbij degradant Eibar in slotduel

FC Barcelona verspeelde in de afgelopen weken de mogelijkheid op de Spaanse landstitel en dus stond er in het laatste duel van het seizoen weinig meer op het spel voor de ploeg van Ronald Koeman. Tegen Degradant Eibar wist Antoine Griezmann het duel pas laat in het voordeel van FC Barcelona te beslissen, waardoor de Catalanen met 1-0 wonnen.

Ronald Koeman moest het in Eibar zonder Lionel Messi en Pedri doen. Zij kregen vroegtijdig vakantie van de Nederlander. En dus waren er onder meer kansen voor Ilaix Moriba en Trincao Maar zonder Lionel Messi wist FC Barcelona opnieuw niet te overtuigen.

In een zeer matig en behouden duel kwamen beide ploegen nauwelijks tot kansen en leek de pijp leeg bij de ploeg van Ronald Koeman. Een uitbraak tien minuten voor het eindsignaal van Dembélé zorgde voor het enige hoogtepunt van het duel. Na een voorzet van de Fransman schoot Antoine Griezmann, tijdens zijn enige poging op doel, met een geweldige volley de bal in de verre hoek.

De 1-0 overwinning op Eibar betekent dat FC Barcelona een derde plaats in de Liga eindigt. De ploeg kende een zeer goed half jaar, maar moest in de slotfase van het seizoen zijn meerdere erkennen in Atletico Madrid.

Bron: www.barcasource.nl

Facebook
Twitter