LaLiga maakt speeldatum atypische Clasico bekend

In een bijzondere tijd waarin het coronavirus een belangrijke rol speelt wordt ook dit jaar de beladen EL Clasico gespeeld in de Liga. Een atypische clasico. De wedstrijd die weken voor het duel uitverkocht is, het duel waar de hele wereld naar kijkt en het duel waarbij de grote sterren van Real Madrid en FC Barcelona elkaar treffen wordt dit jaar gespeeld zonder publiek. De Liga maakte dinsdag de datum voor het duel bekend.

De meest bekeken wedstrijd van de Liga, tussen FC Barcelona en Real Madrid, wordt dit seizoen op zaterdag 24 oktober in Camp Nou gespeeld. Vanwege de internationale belangen van de competitieorganisatie wordt het duel in Camp Nou om 16.00 uur gespeeld.

Het zal een van de meest atypische duels van de afgelopen jaren zijn, en dat rekening houdend met het feit dat de laatste clasico in Camp Nou werd gekenmerkt door de acties van de Catalaanse demonstranten. Er zal, net als de afgelopen weken, geen publiek aanwezig zijn.

FC Barcelona hervat zaterdag 17 oktober, na de interlandweek, de competitie tegen Getafe. Enkele dagen later start voor FC Barcelona de Champions League tegen Ferencvárosi. 

Bron: www.barcasource.nl

Facebook
Twitter