Lidkaarten gearriveerd vanuit Barcelona

De “Carnets de Penyista”, de lidkaarten voor alle leden van een officiële penya, zijn toegekomen uit Barcelona. Sinterklaas bracht ons dit jaar dus niet enkel snoepgoed en speelgoed, maar ook de langverwachte lidkaarten. Het heeft even geduurd maar ons geduld werd dus beloond.

Sedert dit seizoen krijgen onze leden zoals bekend een officiële lidkaart van FC Barcelona. We hebben lidkaarten ontvangen t.e.m. lidnummer 236. De “Carnets de Penyista” zijn een jaar geldig, dus tot december 2014. De mensen die pas zeer recent lid zijn geworden, mogen hun lidkaart verwachten bij de tweede druk, die vermoedelijk in april zal plaats vinden.

De lidkaarten zullen klaar liggen in ons clublokaal de NEW BOT-KILL. Zeker voor de mensen uit Knokke-Heist (en dichte omgeving) vragen we om ze daar dan ook zelf te gaan ophalen. Dit kan uiteraard tijdens één van de wedstrijden van Barcelona, die altijd live te bekijken zijn in het clublokaal. Mensen die het echt onmogelijk achten om langs te komen in het clublokaal, kunnen contact opnemen met één van de bestuursleden om de nodige afspraken te maken, of via mail: info@pbkh.be.

Visca el Barça.

Bestuur Penya Barcelonista Knokke-Heist (PBKH).

lidkaarten lidkaarten2 lidkaarten3

Facebook
Twitter