Lionel Messi Keert Terug In De Wedstrijdselectie

Lionel Messi is terug in de wedstrijdselectie van FC Barcelona. Coach Ernesto Valverde maakte zondag zijn selectie voor het Champions League-duel van dinsdag tegen Internationale bekend en daarin is de Argentijn weer opgenomen. De superster van Barcelona was twee weken uit de roulatie met een breuk in zijn arm.

Lionel Messi is na twee weken blessureleed weer opgenomen in de wedstrijdselectie van FC Barcelona. De aanvaller viel in het competitieduel met Sevilla uit en bleek na scans een breuk in zijn arm te hebben. Na twee weken revalideren stond de Argentijn deze week alweer op het trainingsveld in Barcelona. Zondag maakte Ernesto Valverde zijn selectie bekend voor het duel tegen Inter in de Champions League. Daarin werd Lionel Messi weer opgenomen, maar hij kreeg nog geen groen licht van de medische staf. Als Messi die maandag of dinsdag krijgt, dan is hij inzetbaar tegen de Italiaanse club.

In principe zou Messi tot volgende week moeten revalideren van zijn blessure en leek het duel met Atletico Madrid op 24 november het duel te zijn waarin Lionel Messi zijn rentree zou gaan maken. Maar alles lijkt erop dat de Argentijn al een stuk eerder zijn rentree gaat maken.

Bron: www.barcasource.nl

Facebook
Twitter