Nieuw clublokaal bekend: Café Den Oosthoek

De kogel is door de kerk: PBKH kan eindelijk officieel hun nieuw clublokaal voorstellen: Café Den Oosthoek. Het allerbelangrijkste referentiepunt in de beslissing was dat het nieuwe clublokaal een plaats moest zijn waar de penya het best tot zijn recht komt, en waar de leden zich welkom en thuis kunnen voelen.

Onze keuze is op Café Den Oosthoek gevallen omdat het café nu echt sport-minded is, en we daar genoeg mogelijkheden zien om ook in de toekomst ons ding te kunnen doen. In Den Oosthoek zijn ze namelijk momenteel bezig met het creëren van een apart zaaltje met een groot scherm, waarop wedstrijden in de toekomst dus onder leden kunnen bekeken worden, zonder het café daarvoor te storen en omgekeerd. Ook (kleine) evenementen zullen daardoor mogelijk zijn in ons eigen clublokaal, wat uiteraard een gigantisch voordeel is.

Uiteraard wil de penya ook alle andere kandidaten bedanken, voornamelijk de Yssi’s, de Check-IN, The Beach, Centenaire en de Travellers, om ons de kans te geven om de penya daar te laten doorgroeien. Helaas moest er een keuze gemaakt worden, maar we hebben van alle kandidaten een heel leuk en warm onthaal gekregen. Bedankt.

Uiteraard willen we dan ook al onze leden welkom heten in het clublokaal Den Oosthoek, deze zaterdag al voor de eerste keer voor de wedstrijd tegen Alaves om 16u15.

Adres:
Pannenstraat 58 – 8301 Knokke-Heist

Openingsuren:
Elke dag geopend vanaf 10u, uitgezonderd de donderdag (sluitingsdag) en de vrijdag (geopend vanaf 16u).

Facebook
Twitter