Opnieuw deceptie voor Koeman en FC Barcelona

Opnieuw een teleurstellend resultaat voor Ronald Koeman en zijn FC Barcelona. De Catalanen werden in het eigen Camp Nou met 3-0 verslagen door Juventus.

FC Barcelona was net zoals afgelopen weekend tegen Cadiz geen schim van de ploeg die zo goed speelde tegen Osasuna. Ook tegen Juventus liet de ploeg van trainer Ronald Koeman zich kinderlijk eenvoudig aan alle kanten voorbij spelen. Aanvallend gezien maakte FC Barcelona niets klaar.

Tijdens het duel tussen Lionel Messi en Cristiano Ronaldo kwam de Portugees al snel op voorsprong. Na een klein kwartier kreeg de aanvaller een strafschop, nadat Araujo hem naar de grond werkte. De voormalig speler van Real Madrid schoot zelf de 0-1 binnen. Nog geen tien minuten later kreeg Barcelona de volgende dreun te verwerken, toen McKennie, na een snelle aanval van Juventus, kinderlijk eenvoudig de 0-2 binnen kon volleren.

Na de pauze oogde Barcelona een stuk sterker en probeerde de ploeg van Koeman het spel te maken. Maar de ploeg slaagde er opnieuw niet in om tot grote kansen te komen. Aan de andere kant maakte Lenglet hands en kon Ronaldo vervolgens vanaf de stip de 0-3 binnen schieten.

Dat was de definitieve dreun voor de Catalanen, die vervolgens nog wel de aansluitingstreffer via Messi probeerden te maken, maar meer dan speldenprikken kwam FC Barcelona niet. Door de nederlaag in Camp Nou zakt FC Barcelona naar de tweede plek in groep G in de Champions League en is Juventus groepswinnaar.

Bron: www.barcasource.nl

Facebook
Twitter