PBKH stampt eigen zaalvoetbalploeg uit de grond

Penya Barcelonista Knokke-Heist kondigt vandaag, vlak na het afsluiten van de voetbaljaargang 2015/2016, groot nieuws aan: het zal vanaf komend seizoen 2016/2017 een eigen zaalvoetbalploeg hebben. De ploeg zal aantreden in 3de provinciale West-Vlaanderen. Het bestuur van PBKH is er al een tijdje mee bezig, maar kan het nu ook officieel aankondigen.

Spelerskern

PBKH neemt de bestaande zaalvoetbalclub VVW Soleado over, die al een paar jaar in 3de provinciale aantreedt. De spelerskern blijft behouden, maar zal hier en daar nog aangevuld worden. De thuiswedstrijden worden in sportcentrum Molenhoek in Westkapelle gespeeld. De meeste wedstrijden zullen op maandag of vrijdag plaats hebben.
Het Molenhoektornooi in Westkapelle zal alvast het eerste tornooi zijn waar de Penya als team zal aan deelnemen.

Op zoek naar sponsors

Belangrijk: de zaalvoetbalploeg van PBKH is nog op zoek naar sponsors. We zijn momenteel bezig met de shirts voor volgend seizoen, uiteraard volleding in de blaugrana kleuren, maar de sponsors liggen nog niet allemaal vast. Heb jij interesse om te sponsoren, of ken je iemand die hiervoor open staat? Neem contact op met één van onze bestuursleden, om verder te bekijken wat we voor elkaar kunnen betekenen. Want uiteraard zullen er voor onze sponsors ook voordelen aan vast hangen.

Facebook
Twitter