PBKH-veiling : Schilderij op canvas Lionel Messi

Hierbij kondigen we met enige trots het volgend artikel aan voor de PBKH-veiling: een schilderij op canvas van Lionel Messi. Het gaat om een schilderij op canvas gemaakt door artiest Massi, op een canvas van 120x80cm. Het is een uniek pronkstuk voor de echte Barça-fan. Een canvas schilderij, op vraag gemaakt, met dergelijke afmetingen kost in principe rond de 500 euro. Wij beginnen de veiling met 250 EUR.

Startbod: 250 EURO.

schilderij1 schilderij2 schilderij3 schilderij4

 

Ter herinnering:

Hoe kunnen we op deze veilingsartikelen bieden?

Het bieden gebeurt via mail. Wanneer U iets wil aankopen, stuurt U een mailtje naar events@pbkh.be met daarin het artikel van Uw keuze en het bod dat U uitbrengt. Wij zullen geregeld updates bezorgen aan de mensen, wederom via deze website als via de sociale media, zodat U kunt volgen op hoeveel het shirt momenteel staat. Let wel: er zal bij elk artikel uiteraard een startbod zijn. Dit is het minimumbod, dus lagere boden worden niet geaccepteerd.

Hoelang kunnen we op de artikelen bieden?

De veiling eindigt op de paëlla-avond, die plaats vindt op zaterdag 10 mei in ’t Verzet. De laatste boden kunnen op die avond uitgebracht worden, waarna we bekend zullen maken hoeveel de veiling heeft opgebracht. Indien U niet aanwezig kunt zijn op de paëlla-avond, kunt U gerust een maximumbod bezorgen via events@pbkh.be. We zullen daar dan uiteraard ook rekening mee houden. Als er niet over Uw maximumbod gegaan wordt, krijgt U het artikel voor het hoogste bod + 10 EUR.

Facebook
Twitter