”We zijn drie wedstrijden verwijderd van de titel”

FC Barcelona heeft zicht zaterdag geplaatst voor de kwartfinale van de Champions League. De ploeg van Quique Setién had in het eigen Camp Nou geen kind aan het Napoli van trainer Gattuso. Mede door treffers van Messi, Suarez en Lenglet werd het 3-1. Sergi Roberto schat de kansen voor de eindzege in de Champions League hoog in.

”In deze Champions League, meer dan de andere jaren, is er geen favoriet voor de eindzege. Er kan in dit format in één wedstrijd van alles gebeuren”, zei de middenvelder na de eenvoudige zege op Napoli. ”Ik vertrouw op het team en de spelers en ik denk dat we een uitstekend team hebben voor de eindzege.

Bayern München

FC Barcelona neemt het op 14 augustus in de kwartfinale op tegen Bayern München, de gedoodverfde favoriet dit seizoen voor de titel in de Champions League. Toch ziet Roberto kansen tegen de Duitse club. ”Ik heb veel wedstrijden van Bayern gezien. Ze creëren veel kansen en zijn lastige tegenstander om tegen te voetballen”, zegt middenvelder van Barcelona. ”We moeten ze goed analyseren en dan kan het een leuke wedstrijden worden. We zijn slechts drie wedstrijden verwijderd van de titel. We gaan nu naar Lissabon en moeten het daar wedstrijd per wedstrijd bekijken.”

Bron: www.barcasource.nl

Facebook
Twitter